Velkommen til Gamle Lofotbilder! De forskjellige albumene finner du her

Takk for laget !

Da er det på tide å legge inn siste innlegg på denne gruppa. Har hatt stor glede av medlemsskapet innafor min hovedinteresse som er gamle postkort og bilder samt brev og poststempler. Må bare minne alle om at i dag er vel siste frist for å laste ned alt de sjøl har bidratt med , se oppskrift i egen mail som er sendt ut eller aller øverst på sida her !!
Jeg avslutter mine bidrag med et gammelt postkort fra Stamsund som finnes her på sonen fra før men som er et av de fineste kortene jeg har fra Vestvågøy (og som fikk æren av å pryde forsida til postkortboka til han Aspaker !!)

En annonsefaksimile fra Lofotposten den 21. mars 1945. Ikke lenge før “freden brøt ut”. Kunne vært artig å høre litt rundt hva dette var :-)!

Bildet viser viktige deler av interiøret i den Buksneskirka som brant i 1903. Denne ble innvidd i 1885, og lå nede på kirkegården, – hvor også flere tidligere kirker hadde vært lokalisert.

Bildet gir et overraskende godt bilde av inventaret, – ja helt ned til salmenumrene som sist hadde blitt benytta :-).

Dette bildet er ingen nyhet, det har vært vist flere steder tidligere, men på baksiden fant jeg en interessant tekst. Se denne i kommentaren under her.

Her på det siste bildet jeg har digitalisert er vi fortsatt i Austnesfjorden.
I kommentarfeltet har Elisabeth lagt inn bilder fra samme plassen 2016.

Austnesfjorden og Sildpollnes. Se i kommentarfeltet for navn på tindene.

Fra 1973. Se i kommentarfeltet for mere info.

Har noen bilder igjen fra en tur til Lofoten i 1973.

gamlelofotbilder.blogg.no

Hei folkens!
Jeg har laget en gruppeblogg som heter gamlelofotbilder.blogg.no

Den skal være slik at alle som melder seg inn i gruppa skal kunne skrive innlegg, kommentere og legge inn bilder. Og det skal visst være gratis.

Jeg har skrevet ett innlegg der med et koselig bilde, det er bare å logge seg inn å se. Jeg sliter enda litt med å finne ut hvordan alt virker, men tror dette kan være en god løsning når vi nå mister muligheten til å bruke origo.

Håper dere melder dere inn på den nye bloggen og bruker denne aktivt.

Kan forøvrig røpe at jeg er midt i arbeidet med boka Poststedene i Lofoten, som er en oppfølger til Poststedene i Vesterålen som jeg ga ut i fjor høst.

mvh Jarl A

origo legges ned

jeg fikk akkurat en kjedelig melding om at Origio legges ned. det er synd, for det er en flott plass for å dele bilder og interessante opplysninger.

Noen som har forslag til et annet sted vi kan flytte hele greia? hvem eier sonen?

Enda et kort fra Borge jeg ikke har sett før ! Samme utgiver Larsen-Normans Kortforlag med nr 199. Fotografen har vel stått litt oppfor dagens Lofoten Sparebank – litt bakenfor i h.side ser vi bygget som fortsatt ligger ved E10 og som tidligere er vist på et gammelt postkort og med bilde av dagens bygg her på sonen. Langt bak får vi også et glimt av datidens Borge kirke – og da snakker vi om 1909 høyst sannsynlig. Navneformen BØSTED har jeg aldri sett brukt før !!

Gamle Lofotbilder

Følges av 793 medlemmer.

På kvisten i Lofotpostens avishus har vi et stort arkiv med papirbilder fra 10 til 50 år gamle. Her vil det etter hvert bli scannet og lagt til bilder. Legg gjerne inn gamle bilder du også! Bildene som legges inn på Gamle Lofotbilder, vil kunne bli brukt under spalten “Gamle Lofotbilder” i Lofotpostens papiravis. Mer om sonen

Origo Gamle Lofotbilder er en sone på Origo. Les mer
Annonse

Nye bilder