Viser arkivet for oktober, 2016

Takk for laget !

Da er det på tide å legge inn siste innlegg på denne gruppa. Har hatt stor glede av medlemsskapet innafor min hovedinteresse som er gamle postkort og bilder samt brev og poststempler. Må bare minne alle om at i dag er vel siste frist for å laste ned alt de sjøl har bidratt med , se oppskrift i egen mail som er sendt ut eller aller øverst på sida her !!
Jeg avslutter mine bidrag med et gammelt postkort fra Stamsund som finnes her på sonen fra før men som er et av de fineste kortene jeg har fra Vestvågøy (og som fikk æren av å pryde forsida til postkortboka til han Aspaker !!)

En annonsefaksimile fra Lofotposten den 21. mars 1945. Ikke lenge før “freden brøt ut”. Kunne vært artig å høre litt rundt hva dette var :-)!

Bildet viser viktige deler av interiøret i den Buksneskirka som brant i 1903. Denne ble innvidd i 1885, og lå nede på kirkegården, – hvor også flere tidligere kirker hadde vært lokalisert.

Bildet gir et overraskende godt bilde av inventaret, – ja helt ned til salmenumrene som sist hadde blitt benytta :-).

Dette bildet er ingen nyhet, det har vært vist flere steder tidligere, men på baksiden fant jeg en interessant tekst. Se denne i kommentaren under her.

Her på det siste bildet jeg har digitalisert er vi fortsatt i Austnesfjorden.
I kommentarfeltet har Elisabeth lagt inn bilder fra samme plassen 2016.

Austnesfjorden og Sildpollnes. Se i kommentarfeltet for navn på tindene.

Fra 1973. Se i kommentarfeltet for mere info.

Har noen bilder igjen fra en tur til Lofoten i 1973.