selfjord sommerbilde

klikk på bilde for å få full størrelse

Vist 399 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Tåka kan være fin å se på, men ikke god å komme inni.

Det er bare til å lukke øyan det Ronald:-)
Et par ganger har det hendt at je har stått i snyskodda inne i markwn
Jeg har bare lukket øyan og navigert etter steiner og tuer:-)

Bak odden,der de siste buskene,til høyre lå vel Johan-Angel naustet.Jeg mener også at det var ei stø og muligvis et lite naust helt til venstre,kanskje litt forbi bildekanten.Dere får heller" arrestere"meg,men det er snart 60 år sia.Jeg var i Selfjorn i fjor,men det var jo bare gammelstua og et par uthus igjen på “Måsshågen”

Det stenmer at det er en stø der at med solveig og i kinnura er allmenings kaia den er nu ramlet ned od benjamen sin bu står der fremdeles. tom johannesen har et bilde fra den siden av nesset. Der ser du huset til solveig og Fjøsen hennes og ei stø og Huset til min bestefar Gerrhardt

Jeg mener at at til venstre på bildet bak trærne hadde Alsing støa si. Naustene vi ser er Benjamen sitt til venstre og naustet til Høyre er Gerhardt Jensen sitt nu eier min onkel det Edmon jensen

Håkon,du har helt rett.Støa synes rett vest av huset,men om det va noe naust dær ,huska e ikke

Det naustet jeg snakker om var skikkelig stort,jeg mener det hang tre storbåta itaket,pluss de som sto på golvet.Naustet sto i allefall først på 50tallet for da kjøpte vi høy hos Alsing.Når jeg får tenkt meg om så var nok høyhentinga mye senere,det var jopå vinteren vi henta høy,og det var noe av det siste før jeg skulle dra heim til Lødingen,så det er rundt 1960.

Har snakket med faren min han sier at stor naustet stod mellom huset til solveig og odden. han sier til meg at støa var på andre siden mot (Krystad). Han sier at det hang åttringer og forskjellige båter der. Så dere husker mye pbildet er tatt i 1965.

Stemmer det,det var også en naustmur nermere huset til Solveig, og det andre naustet sto mere mot odden,ca.der som er en åpning mellom buskene.Du får hilse far din,skulle vært morro med en prat om gamle dager.Støa var på andre siden,men allmenkai var ikke i Selfjorn i min tid,i allefall husker jeg den ikke.

Selfjord (51 bilder)

 

Bildesamlingen (7828 bilder)

 
Annonse

Nye bilder